Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Salget af Ilaix Moriba medførte købet af Ez Abde

Transfermarked - 21. december 2021




Sagen om Ilaix Moriba fra i sommers er ikke noget, som Joan Laporta og Barca gider at tænke tilbage på. En ung fyr, som er ved at bryde igennem på den europæiske fodboldscene, ønsker pludselig ikke at forlænge sin kontrakt uden en stor lønforhøjelse. Selv i en tid, hvor økonomien mange steder er ramt hårdt.

Det endte da også med at Ilaix Moriba sad ude igennem længere tid før han endelig kunne skifte til Leipzig, der valgte at købe ham fri. På daværende tidspunkt havde Barca allerede fulgt den unge Ez Abde, som går under det borgerlige navn Abdessamad Ezzalzouli, i Hercules og Barca var virkelig interesseret i at hente ham til klubbens B-hold.



Men pengene var der ikke. Selvom han kun kostede to millioner euro, så havde Barca ikke råderet over så mange penge på daværende tidspunkt, men da Leipzig meldte sig på banen og købte Ilaix Moriba for 16 millioner euro, valgte Barca at trykke på knappen og straks købe Ez Abde fri. I dag jubler mange over den transfer, men ærgrer sig stadig over, at Ilaix Moriba blev rådgivet med pengene i fokus.

Ilaix Moriba nåede at vise sig frem i hele 18 kampe for førsteholdet og derefter valgte Barca at tilbyde ham en kontraktforlængelse, men som bekendt afviste han alle tilbud, da de ikke mødte hans lønkrav. I dag er han i Leipzig, han spiller ikke og senest er han meldt utilfreds og har søgt tilflugt i Barca, som han angiveligt skulle have kontaktet. Det kan du læse mere om her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Salget af Ilaix Moriba medførte købet af Ez Abde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder