Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chelsea vil byde 35. mio euro for Dest

Transfermarked - 24. december 2021Chelsea vil byde 35. mio euro for Dest

© Getty Images


Sergino Dest er en spiller, som flere klubber kigger på, men i Barca er man ikke overbevist. Godt nok udtalte Xavi for nyligt, at Dest døjer med en mindre overbelastning og derfor har han siddet over, men hvis ikke det var for den overbelastning, så var han kommet på banen.

Det stemmer ikke helt overens med den situation, der foregår i klubben i disse dage. Her forsøger man nemlig at sælge Sergino Dest og både Bayern München, Arsenal og nu Chelsea er blevet sat i forbindelse med amerikaneren. Senest er det kommet frem, at Chelsea er klar til at skyde 35 millioner euro afsted for at få fingrene i Dest.Hos Barca er man udmærket klar over, at der skal sælges spillere før man kan registrere Ferran Torres, der er på vej til klubben. Barca betaler 55 millioner euro over flere omgange, men det er registreringen af Ferran Torres, som klubben må holde tilbage med indtil man har solgt ud af spillere.

Det samme var tilfældet med Dani Alves. Han var aldrig registreret selvom klubben offentliggjorde, at den havde indgået en aftale med Alves. Men da Sergio Agüero måtte trække stikket og stoppe karrieren som følge af hjerteproblemer, åbnede der sig en plads for Dani Alves, som nu kan spille i det nye år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Xavi har bremset muligheden for at Kessi...
1 t. Ez Abde: "Vores landstræner instruerede ...
2 t. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
3 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
4 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
5 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
6 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
7 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
8 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
10 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...

Ugens mest læste

Seneste nyheder