Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chelsea vil byde 35. mio euro for Dest

Transfermarked - 24. december 2021Chelsea vil byde 35. mio euro for Dest

© Getty Images


Sergino Dest er en spiller, som flere klubber kigger på, men i Barca er man ikke overbevist. Godt nok udtalte Xavi for nyligt, at Dest døjer med en mindre overbelastning og derfor har han siddet over, men hvis ikke det var for den overbelastning, så var han kommet på banen.

Det stemmer ikke helt overens med den situation, der foregår i klubben i disse dage. Her forsøger man nemlig at sælge Sergino Dest og både Bayern München, Arsenal og nu Chelsea er blevet sat i forbindelse med amerikaneren. Senest er det kommet frem, at Chelsea er klar til at skyde 35 millioner euro afsted for at få fingrene i Dest.Hos Barca er man udmærket klar over, at der skal sælges spillere før man kan registrere Ferran Torres, der er på vej til klubben. Barca betaler 55 millioner euro over flere omgange, men det er registreringen af Ferran Torres, som klubben må holde tilbage med indtil man har solgt ud af spillere.

Det samme var tilfældet med Dani Alves. Han var aldrig registreret selvom klubben offentliggjorde, at den havde indgået en aftale med Alves. Men da Sergio Agüero måtte trække stikket og stoppe karrieren som følge af hjerteproblemer, åbnede der sig en plads for Dani Alves, som nu kan spille i det nye år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

12 min. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...
43 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
1 t. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
2 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....

Ugens mest læste

Seneste nyheder