Annonce


Annonce

Annonce

Alle i Barca blev overrasket: Dembélé er blevet gift

Nyheder - 25. december 2021




Ousmane Dembélé blev for to dage siden gift, og det kom bag på alle i Barca. Inklusiv spillertruppen og ledelsen. Ingen i klubben vidste, at Dembélé havde fundet sig en kvinde at gifte sig med, og selvom der naturligvis ikke er noget i vejen med det, så glæder klubben sig på Dembélés vegne.

Det kom ud af det blå, at Dembélé havde sendt invitationer ud til venner og familie og inviteret dem til bryllup i Marokko. Her havde Dembélé fundet sin udkårne og ganske privat blev de viet til stor overraskelse for alle udefra. Ingen i klubben vidste, at Dembélé havde fundet sig en at spendere resten at sit liv med: Han har nemlig aldrig haft sin bedre halvdel med til nogle arrangementer i klubben.



Ikke desto mindre kan klubben håbe på, at Dembélé nu har fået en ved sin side, som kan hjælpe ham i det professionelle liv, hvor franskmanden har haft en tendens til ikke at være særlig skarp. I løbet af de seneste par uger har man dog set en helt anden Dembélé: Han spiser bedre, han møder ind til tiden, han træner godt og han er begyndt at få fast spilletid, da han rent faktisk ikke er skadet.

Så allerede inden at han blev gift kunne noget tyde på, at han har været i gang med at forbedre sig. Hans gode ven Mathieu Bodmer fortæller da også at Dembélé har hyret en kok og en ny fysioterapeut ligesom han knokler på for at blive bedre til at møde ind til tiden, som har været hans absolutte svaghed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alle i Barca blev overrasket: Dembélé er blevet gift

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder