Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spanien vil ikke se Abde spille for Marokko

Nyheder - 25. december 2021Spanien vil ikke se Abde spille for Marokko

© Getty Images


Ez Abde er blevet udtaget til det marokkanske landshold forud for African Cup of Nations der spilles fra januar og ind i februar. I forbindelse med Abdes udtagelse har der deres spekuleret i, om han bør tage imod invitationen eller ej, da det ellers vil blokere hans mulighed for at spille for Spanien.

Det er tidligere set, at unge fodboldspillere har muligheden for at vælge mellem to landshold pga. deres statsborgerskab og den mulighed har Abde også. Han kan lige nu vælge mellem at spille for Marokko eller Spanien og senest er han altså blevet udtaget for det marokkanske landshold og det spanske fodboldforbund ønsker ikke at han tager imod invitationen.Således meddeler BeIN, at Spanien har meddelt Abde, at de lover ham spilletid i fremtiden på landsholdet såfremt han afviser at spille for Marokko. Det er altså en vurdering, som Abde står med og alene ham, som vælger, hvad han ønsker. Alt peger på, at han kommer til at repræsentere Marokko, men det er altså set før, at spillere vælger anderledes i sidste øjeblik.

Man så det samme med den tidligere Barca-spiller Munir El Haddadi, som fik samme valg. Han valgte Spanien, men blev efterfølgende aldrig udtaget og fik aldrig spilletid og trak derfor stikket og valgte i stedet at repræsentere Marokko, hvor han hidtil har fået otte landskampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

34 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder