Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca bryder med Demir i morgen

Transfermarked - 26. december 2021




Yusuf Demir ligner den første spiller, som forlader Barca i forbindelse med januars transfervindue. Allerede i morgen mandag forventes det, at Barca bekræfter, at Demir er fortid. Der er flere forskellige grunde til at Barca har truffet beslutningen om at ophæve lejeaftalen før tid.

Først og fremmest vurderer klubben, at købsoptionen på 10 millioner euro ikke passer ind i regnskabet lige nu og her hvis man kigger på det store billede. Derudover har man blandt andet Gavi og Nico, som man ønsker at køre ind i truppen på førsteholdet, så Demir skal altså på den måde åbne en plads på førsteholdet og opgive sit nummer 11 i Barca.



Derudover sparer Barca også lønnen væk selvom Demir ikke er blandt de bedst betalte i truppen. Overordnet set er han en udgift og Barca skal hoste op med mange millioner kroner hvis Demir får ét minut mere på banen. Han har haft maveonde i de sidste to kampe i 2021, så han har dog heller ikke været til rådighed. Men man har allerede set ham for sidste gang i Barca-trøjen.

Ifølge Sport, som rapporterer nyheden, har fire tyske klubber henvendt sig omkring Demirs underskrift. Her er der tale om Dortmund, Bayer Leverkusen, Leipzig og Frankfurt. Så med Demirs offensive kvaliteter bliver det næppe svært at finde en ny klub til ham og det forventes, at Barca bekræfter ophævelsen af lejeaftalen i morgen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca bryder med Demir i morgen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder