Annonce


Annonce

Annonce

José Gaya er Alemanys foretrukne

Transfermarked - 27. december 2021




Barca forventer at kunne præsentere to nye spillere i januars transfermarked - den første bliver Ferran Torres - og derudover håber klubben på, at man kan skille sig af med op mod hele fem spillere. Men der arbejdes også forud. Til sommer ønsker klubben en ny venstreback.

José Gaya er flere gange blevet kædet sammen med et skifte til Barca og denne gang er ingen undtagelse. Ifølge Sport har er Gaya således Barcas Mateu Alemanys foretrukne til venstrebacken. Jordi Alba er efterhånden blevet 32 år og med Alexander Balde klar til at komme ind og få sine minutter, så ønsker Barca endnu mere konkurrence på pladsen.



Adskillige venstrebacks er blevet købt til klubbens mens Alba har været aktiv, men ingen har formået at slå spanieren af. Med sine 32 år varer det dog ikke længe før klubben er nødsaget til at have en erstatning klar og til sommer håber ledelsen således på, at man kan hente noget erfaring ind udefra mens Balde - som det ser ud lige nu - skal fungere som backup.

Gayas kontrakt udløber sommeren 2023, så uanset omstændighederne skal Barca have penge op af lommen til sommer, men de har den fordel, at Valencia til sommer som minimum skal sælge ud for 37 millioner euro hvilket Barca vil bruge til at presse prisen ned. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


José Gaya er Alemanys foretrukne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder