Annonce


Annonce

Annonce

Iñaki Peña vil udlejes til januar

Transfermarked - 28. december 2021




22-årige Iñaki Peña har haft en masse tålmodighed i jagten på spilletid på Barcas førstehold, men udsigterne er ikke blevet bedre og nu ønsker han at lade sig udleje i jagten på flere spilleminutter. Han er typisk udtaget til førsteholdets kampe, men får ingen spilletid.

Marc-André ter Stegen er utvivlsomt førstevalget mellem stængerne mens Neto følger lige efter som reserve. Først herefter kommer Iñaki Peña ind i billedet, og derfor er der langt til spilletid for ham. Med sin alder vurderer han, at det er på tide at komme videre for at få noget spilletid, da han ikke kan se hvordan det skal kunne komme i Barca efter at han egentlig har arbejdet benhårdt og ventet på sin chance, som bare ikke er kommet.

Iñaki Peña har været i Barca siden han var 12 år og har siden arbejdet sig op til B-holdet og bliver nu ofte udtaget til førsteholdets kampe for at agere backup for Neto. Netop brasilianske Neto er også på jagt efter spilletid efter at han over længere tid har været reserve for Ter Stegen uden. Han var egentlig på vej ud af klubben i sommers, men det gik ikke og nu forventes det, at han til sommer finder sig en ny klub.

Det kunne i princippet være billetten for Iñaki Peña, men i fodboldens verden er der ingen garanti og Iñaki Peña føler, at han som minimum skal ud på en lejeaftale til januar og for resten af sæsonen for at få noget spilletid. Hvis Neto bliver solgt til sommer vil det altså åbne en lille dør for den 22-årige keeper hvis han skulle returnere til Barca - såfremt han naturligvis finder en klub, der ønsker at leje ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iñaki Peña vil udlejes til januar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder