Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélés bagland er rasende: Haaland indblandes

Transfermarked - 30. december 2021
Dembélés bagland er rasende: Haaland indblandes

© Getty Images


I går var der møde med Ousmane Dembélés agent og Barcas ledelse. Her blev der igen talt om franskmandens kontraktforlængelse, som har været under forhandlinger i mange måneder. Barcas mål har hele tiden været at forlænge Dembélés kontrakt inden udgangen af indeværende år, men i går brød det hele sammen.

Dembélés lønkrav er alt for høj til Barca og det har det hele tiden været. Det er det økonomiske aspekt, som adskiller parterne fra hinanden og selvom der egentlig var positive meldinger på det seneste, så kunne parterne ikke enes på mødet i går og nu vurderes det, at en kontraktforlængelse ikke kommer i hus.Dembélés bagland holder fast i, at Barca bør gå flere meter for at imødekomme Dembélés krav. Her blev der gjort opmærksom på Dembélés alder (24 år), hans kvalitet på banen og at han har ændret sin tilgang til det professionelle liv, men klubben er ikke overbevist om, at man skal ud og trække i nye tråde for at få råd til Dembélé.

Klubben er udmærket klar over, at Dembélé kan tale frit med andre klubber fra det nye år og kan smutte gratis til sommer. Derfor har klubbens holdning været, at hvis ikke Dembélé accepterer tilbuddet på bordet i dag, så ser man det som om, at han allerede har besluttet sig for at skifte til januar eller til sommer.

Men efter gårsdagens møde var det en skuffet agent, som forlod mødet. Ifølge Cadena SER skulle beskeden være 'De (Barca) fortæller os, at der ikke er penge til at forlænge med Dembélés på vores vilkår, men de har tænkt sig at hente Haaland'. Agenten er ifølge mediet rasende over at Barca ikke gør en ekstra indsats i jagten på en kontraktforlængelse.

Haaland bliver ikke verdens dyreste spiller hvis han skifter klub til sommer, men til gengæld kommer han til at tjene godt med penge uanset, hvor han tager hen. Og det er netop lønnen, som Dembélés agent hæfter sig ved, at Barca har tænkt sig at tjene ind til, men som de ikke kan tjene ind til ved at forlænge franskmandens kontrakt.Flere medier kunne sent i aftes hævde, at klubben stadig er overbevist om, at der kan nå at komme en aftale på bordet inden nytår - men det må udelukkende være såfremt Dembélés drejer på en tallerken og accepterer Barcas nuværende tilbud. At Barca skulle hæve deres bud lige inden nytår virker altså urealistisk.

Dembélés statistik i Barca
Kampe: 126
Mål: 30
Assists: 23
Kampe misset pga. skade: 104 Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder