Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué forsvarer Dembélé og tordner mod Freixa

Transfermarked - 30. december 2021




Det er ikke gået mange næser forbi, at Barcas forhandlinger med Ousmane Dembélés agent i går brød sammen, da der blev krævet en højere løn end hvad Barca kan tilbyde ham. I dag kan alle ytre sig på de sociale medier og det samme var tilfældet med journalisten Alfredo Martínez.

Her skrev Alfredo Martínez følgende i et tweet:

- Dembélé kostede 105 millioner euro plus 20 millioner i variabler. Han har modtaget omkring 17 millioner euro i løbet af de sidste fire år. I mere ere end halvdelen af den tid har han været skadet. Hvis han synes, han skal kræve mere (i løn), er det en ret, som han har, men jeg er ked af at sige, at det fortjener han ikke.



Hurtigt var den tidligere præsidentkandidat i Barca, Toni Freixa, ved tasterne og gav sit svar til Alfredo Martinez' opslag. Her er, hvad Freixa svarede:

- Sådan er spillerne. Det er ingen overraskelse for mig. Det er underligt at tro, at en spiller vil forringe sin kontrakt (til at hjælpe klubben) med at registrere en ny spiller, som spiller på samme position, skrev Freixa på Twitter - og så kom Piqué ellers til tasterne:

- Du skal ikke generalisere med 'sådan er spillerne'. Det er som hvis jeg sagde, at 'sådan er alle kandidaterne, de betaler ikke til deres samarbejdspartnere', skrev Piqué og skød dermed skarpt direkte mod Toni Freixa, som har sager kørende, hvor han skylder penge til partnere, han har haft gennem tiden - bl.a. i forbindelse med præsidentvalget tidligere på året.

Toni Freixa udbetalte aldrig løn til de folk, han ellers selv havde hyret til at hjælpe ham under præsidentvalget. Og det er ikke noget, som er gået Piqués næse forbi. Piqué ønsker ikke at Freixa skal sætte alle spillerne i samme bås og valgte derfor sent i aftes at skyde tilbage mod Freixa.



Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué forsvarer Dembélé og tordner mod Freixa

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder