Annonce


Annonce

Annonce

Barca er klar til at forfremme Nico

Nyheder - 31. december 2021
For nogle uger siden dukkede Xavi op i pressen for talte om en regel, som betød, at Nico i kampen forinden måtte starte på bænken selvom Xavi egentlig gerne ville have haft ham på banen fra start. Det var en regel om, at man maksimalt må have tre B-spillere på banen på samme tid.

Hvis man sætter den fjerde ind, og en førsteholdsspiller bliver udvist, så ville Barca automatisk tabe de tre point. Det er en latterlig regel, som Xavi udtalte, men der er godt nyt på vej. Som Xavi lovede på daværende tidspunkt, så håber han på, at man snart kan forfremme nogle B-spillere.

Nico og Gavi er begge brudt igennem i denne sæson og Nico har i forvejen en udmærket kontrakt, da han skrev under på en forlængelse tilbage i maj, men nu kan han se frem til en endnu bedre kontrakt: Den forfremmer ham nemlig til førsteholdet, erfarer adskillige medier.Tilbage i maj skrev Nico under på en kontrakt, som holder ham i klubben frem til 2024 og samtidig har han en frikøbsklausul på hele 3,7 milliarder kroner. Kontrakten, som han skrev under på dengang, var stadig med øje for, at han skulle spille på B-holdet. Men han har gjort det så godt på førsteholdet, at han nu bliver forfremmet.

Da Barca og Nico blev enig om en kontraktforlængelse i maj, havde Barca allerede for øje, at de skulle forfremme ham. Det var i hvert fald håbet, at det ville ske, så kontrakten, som Nico løber rundt med i dag, er allerede ganske udmærket for en førsteholdsspiller hvorfor det ikke kræver de store forhandlinger for at få den nye på plads - hvor han altså officielt bliver en del af førsteholdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er klar til at forfremme Nico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder