Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca vil bytte Memphis for Morata

Transfermarked - 31. december 2021




Nu er der igen bud efter en offensiv spiller til Barcas mandskab. Det er avisen AS, som bringer nyheden, men det bliver næppe let. Således meldes det, at Barca er klar til at sende Memphis Depay til Juventus for at få Alvaro Morata den anden vej. Men Morata er ejet af Atletico Madrid hvilket gør betingelserne svære.

Ifølge spanske medier har Atletico Madrid-træner Diego Simeone ingen intentioner om at styrke en direkte rival i Spanien og derfor har han afvist, at skulle sende Morata til Barca. Men det er op til Atletico Madrid om de ønsker at sende Morata videre i karrieren.



Ifølge AS er det Xavi, som er vild med tanken om at få Morata ind på holdet allerede til januar. Morata er udlejet til Juventus fra Atletico Madrid, hvor han er på kontrakt frem til 2023 og der er en god grund til at Barca forsøger at inkludere Memphis i aftalen.

Barca har nemlig behov for at en spiller forlader klubben for at kunne hente en ny mand ind. Ved at Memphis skriver kontrakt med en anden klub, kommer der luft i økonomien til at man både kan hente og registrere en ny spiller. Angiveligt er Ferran Torres stadig ikke registreret, da Barca havde håbet på, at Dembélé ville acceptere en kontraktforlængelse med en lavere løn som netop ville give plads til Ferran Torres.

Lige nu nævner samtlige medier i Spanien situationen omkring Morata, men på nuværende tidspunkt er der ingen aftale på bordet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca vil bytte Memphis for Morata

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder