Annonce


Annonce

Annonce

Dani Alves: Jeg ville have afvist Bartomeu

Nyheder - 31. december 2021




Dani Alves forlod Barca i 2016 og lige siden har klubben knoklet for at finde en erstatning for brasilianeren, men fem år senere er han tilbage i klubben og stadig er det ikke lykkes at finde en kompetent afløser, som er fast mand. Det åbner naturligvis døren for at Dani Alves reelt set i en alder af 38-år kan se frem til spilletid.

Da Dani Alves forlod Barca i sin tid var det med Josep Maria Bartomeu som præsident. Bartomeu gjorde sig selv upopulær over flere år og ikke mange i Barca i dag bryder sig generelt om at tale om den tidligere præsident. Alves fortæller da også at han aldrig ville have accepteret Barcas tilbud i denne omgang såfremt Bartomeu sad på magten i klubben.



- Jeg ville aldrig acceptere et bud fra ham (Bartomeu). Jeg forlod klubben da han var præsident og det ville ikke give mening at skulle arbejde med ham igen, fortæller Dani Alves til Alkass Sports-kanalen og følger op omkring Lionel Messis afsked med klubben:

- Messis afsked var svær. Klubben havde problemer og det var svært at holde ham. Jeg var selvfølgelig imod, at han skulle forlade klubben, da han er en levende Barca-legende. Desværre gik tingene ikke som ønsket, men jeg håber, at han en dag kan returmere og at vi kan spille sammen igen.

- Jeg havde altid en følelse af, at jeg ville vende tilbage til Barca og selvom mange mennesker mente, at det var underligt. Så er jeg altså tilbage. Vi skal arbejde hårdt for at bygge Barca op igen og det vigtigste lige nu er stabilitet over hele linjen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dani Alves: Jeg ville have afvist Bartomeu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder