Annonce


Annonce

Annonce

Godt nytår fra BarcelonaFC.dk!

Nyheder - 31. december 2021




Så er tiden inde igen. Endnu et nytår står foran os og det er igen tid til at sige farvel til året der gik. Set med Barca-briller var 2021 ikke det bedste år. Det bød på en masse nedture, trænerskifte, økonomiske problemer der blandt andet betød, at historiens bedste fodboldspiller måtte forlade klubben.

Derudover måtte Barca i december også se det i øjnene, at Europa League står for døren når det nye år åbner op. Til gengæld vandt Barca Copa del Rey i sidste sæson og i dag er der grund til optimisme, da spillet under Xavi afgjort har været bedre end længe. Håbet er, at 2022 bliver mere succesfuldt end 2021 og det sker kun ved hårdt arbejde på banen.

Herfra BarcelonaFC.dk skal der lyde en stor tak til alle vores læsere, som dagligt besøger hjemmesiden, læser vores nyheder og holder sig opdateret på klubben. Som flere af væres læsere husker, så har BarcelonaFC.dk fødselsdag den 2. januar og det skal naturligvis fejres med en sejr når Barca gæster Mallorca. Derudover kan vi allerede nu afsløre, at en stor konkurrence er på trapperne for at fejre hjemmesidens 11-årige fødseldag.

Vi ønsker alle vores læsere et rigtig godt nytår og håber, at I alle husker at passe godt på hinanden - både i forhold til fyrværkeri men så sandelig også i forhold til Covid-19 - og at I kommer godt ind i det nye år.

Godt nytår - vi ses i det nye år! Visca Barca y Visca Catalunya! Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Godt nytår fra BarcelonaFC.dk!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder