Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luuk de Jong rykker tættere på Cádiz

Transfermarked - 1. januar 2022
Luuk de Jong rykker tættere på Cádiz

© Getty Images


Luuk de Jong kom til Barca under ledelse af Joan Laporta og var en transfer, der slet ikke stemmer overens med hvad Laporta lovede, da han blev valgt ind som præsident. Luuk de Jong er ikke en typisk Barca-spiller og allerede inden at lejeaftalen er afsluttet, vil Barca af med ham.

Xavi ser ikke muligheder i Luuk de Jong og ønsker ham ude af truppen for at få en ny spiller ind. Derfor knokler klubben på at få sendt hollænderen videre og her kommer Cádiz ind i billedet. Cádiz har nemlig henvendt sig og ønsker gerne at overtage lejeaftalen for den resterende del af sæsonen.

Luuk de Jong var i første omgang ikke overbevist om at skulle til Cádiz, da han egentlig er ejet af Sevilla og nu er på en lejeaftale i Barca, så at rykke til Cádiz vil være et skridt ned. Men Luuk de Jong og hans agent taler fortsat med Cádiz om mulighederne og de har ikke afvist at føre skiftet igennem efter det seneste møde. Det er positivt nyt, men Barca vil se fremskridt.

Barca har ikke intentioner om at bruge for lang tid på Luuk de Jongs transfer og håber derfor på, at spilleren kan blive enig med Cádiz meget hurtigt - helst i den kommende uge - således at man kan begynde at fokusere på andre spillere. Som det ser ud lige nu, så rykker Luuk de Jong meget snart til Cádiz - men intet er sikkert i fodboldens verden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder