Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Stadig mulighed for Luuk de Jong at blive

Transfermarked - 3. januar 2022




Luuk de Jong har været rygtet væk fra Barca over en længere periode og han er allerede i snak med Cádiz, som har meldt sin interesse. I går blev Luuk de Jong matchvinder mod Mallorca og efter opgøret kunne angriberen hente roser hos sin cheftræner Xavi.

Xavi havde ikke mange muligheder i går og derfor startede Luuk de Jong på toppen. Hvis alle mand var fit for fight havde Luuk de Jong næppe startet - men i går udnyttede han muligheden og blev altså matchvinder og det glæder Xavi sig over.



- Luuk de Jong er et eksempel på en rigtig professionel. Der er snak om, at han er på vej videre, men han arbejder hårdt og ofrer sig for holdet inde på banen. Han er en forrygende professionel og jeg er glad for ham, forklarede Xavi i går før han fulgte op:

- Selvfølgelig har jeg med i overvejelserne, at der er mulighed for at han bliver. Han var rigtig god mod Mallorca, men vi må se, hvad fremtiden bringer. Lige nu er alt hypotetisk.

Barca er meget tæt på at kunne hente Alvaro Morata er det ligner derfor et klart farvel til Luuk de Jong, som altså for længe siden har fået besked på, at finde sig en ny klub. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Stadig mulighed for Luuk de Jong at blive

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder