Annonce


Annonce

Annonce

Suárez kan blive nøglen til Moratas Barca-skifte

Transfermarked - 4. januar 2022




Barca og Alvaro Morata er allerede enig om en kontrakt gældende for de kommende 18 måneder. I disse timer taler Barca sammen med Juventus, som lejer Morata, og Atletico Madrid, som ejer angriberen. Men det er et større puslespil, som skal gå op.

Juventus har egentlig papir på en lejeaftale frem til sommeren, men den ønsker Barca at bryde ved at snuppe Morata allerede nu. Juventus ønsker dog en erstatning for Morata hvis de skal slippe angriberen allerede nu, og derfor har Atletico Madrid også noget at skulle have sagt.



I de spanske medier forlyder det i dag, at Luis Suárez kan gå hen og blive en del af transferkabalen. Suárez kan nemlig rykke til Juventus, som sender Morata til Barca. Egentlig var Suárez på vej til Juventus da han forlod Barca, men skiftet gik aldrig igennem og i stedet skiftede han til madrilenerne.

Så Suárez har allerede én gang sagt ja til at skifte til Juventus, men spørgsmålet er om han er klar i denne omgang. Og derfor vil det også kræve, at Atletico Madrid er klar til at lade deres angriber smutte midt i sæsonen samtidig med at de styrker en direkte rival i Spanien ved at tilføje Morata til Barca-truppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez kan blive nøglen til Moratas Barca-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder