Annonce


Annonce

Annonce

Præsident Laporta smittet med Covid-19

Coronavirus / COVID-19 - 5. januar 2022




Før i tiden var det skader og karantæner, som kunne holde fodboldspillere ude af kampe. Nu er der tilføjet en ny kategori til listen, da Covid-19 også bremserne spillerne i at spille. Barca har en håndfuld spillere på corona-listen allerede og i går var turen kommet til præsident Joan Laporta.

Da Ferran Torres blev præsenteret som ny FC Barcelona-spiller i mandags, og samtidig deltog i træningen, var der mange kram rundt omkring og på et tidspunkt stod han med hånden om Joan Laporta og det var måske det, der gjorde udslaget.

I hvert fald blev Ferran Torres testet positiv og i aftes kunne Barca så fortælle, at præsident Joan Laporta også er smittet. Præsidenten er dog ved godt mod, men rejser naturligvis ikke med til Linares ligesom han bliver hjemme når Barca i weekenden drager mod Andalusien og spiller mod Granada.

Det er de to sidste kampe inden at Barca møder Real Madrid i den spanske Super Cup. Den kamp afvikles den 12. januar klokken 20 i Saudi Arabien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Præsident Laporta smittet med Covid-19

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder