Annonce


Annonce

Annonce

7 dage til El Clásico: Barca jagter mere selvtillid

El Clasico - 5. januar 2022




El Clásico er kun syv dage væk og efter en sejr i årets første kamp mod Mallorca skal Barca i aften forsøge at spille sig videre i Copa del Rey, hvor de møder Linares på udebane. På grund af det nye Copa del Rey-format afvikles opgøret over én kamp. Der er således ingen returkamp.

Det gør betingelserne en anelse sværere for Barca, men til gengæld letter det kampprogrammet. Hvis Barca dummer sig i aften vil de normalt have haft muligheden for at vende det hele hjemme på Camp Nou, men sådan er det ikke længere. En vinder skal findes i aften og her har Barca brug for sejren.

I weekenden skal Barca på en anden svær opgave, når de på udebane møder Granada. Det er den sidste kamp inden at holde rejser til Saudi Arabien, hvor den spanske Super Cup afvikles. Her skal Barca møde Real Madrid i semifinalen og det bliver dermed tre udekampe i træk samt én på neutral grund.

Året blev indledt med en udekamp mod Mallorca og følges nu op af en udekamp mod Linares før turen altså går til Granada og derefter Saudi Arabien, hvor kampen mod Real Madrid spilles på King Abdullah Sports City i Jeddah. Normalt tiltrækker El Clásico stor opmærksomhed, men med en uge til kampen er fokus ikke særlig stor på kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


7 dage til El Clásico: Barca jagter mere selvtillid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder