Annonce


Annonce

Annonce

Disse hold kan Barca møde i Copa del Rey

Copa del Rey - 7. januar 2022




Barca formåede at besejre Linares med 2-1 på udebane tidligere på ugen og er derfor med i bowlen når der skal trækkes lod til Copa del Reys næste runde. I går blev de sidste kampe afviklet og nu kan Barca danne sig et overblik over hvilket hold, de kan møde.

De fleste store hold klarede opgaverne mens hold som Villarreal og Celta Vigo måtte forlade turneringen. Real Madrid slog til mod Rayo Vallecano, Valencia gjorde det samme mod Cartagena mens Real Sociedad, Sevilla, Athletic Bilbao og Atletico Madrid alle klarede deres opgaver.



Feltet er derfor knivskarpt inden lodtrækningen og sandsynligheden for en storkamp tidligt i turneringen er altså en stor mulighed. Du får herunder overblikket over de hold, som Barca kan møde.

Disse hold kan Barca møde
Athletic Bilbao
Atlético Madrid
Cádiz
Elche
Espanyol
Mallorca
Rayo Vallecano
Real Betis
Real Madrid
Real Sociedad
Sevilla
Valencia
Girona
Sporting de Gijón
Atlético Baleares

Der er ingen begrænsninger for hvem man kan møde og derfor er det alle mod alle. Igen afvikles opgøret over én kamp den 15. januar. Herefter rykker man videre til kvartfinalen, som spilles den 2. februar med to semifinaler den 9. februar og 2. marts. Finalen spilles den 23. april.

Lodtrækningen finder sted i dag klokken 12.30 og du kan naturligvis få resultatet her på BarcelonaFC.dk straks. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Disse hold kan Barca møde i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder