Annonce


Annonce

Annonce

16 forskellige spillere har scoret for Barca

Nyheder - 7. januar 2022




For første gang i sæsonen kom Ousmane Dembélé på måltavlen, da han fra distancen bankede bolden i mål mod Linares i midtugen. Det betød, at Barca gik op på 1-1 før Ferran Jutgla med et flot mål sikrede Barca sejren. Med Dembélés scoring har nu 16 forskellige spillere scoret i denne sæson.

Faktisk havde Dembélé syv skudforsøg hvoraf to var inden for målrammen - og det på kun 45 minutter. Det er rekord for en Barca-spiller i én kamp i denne sæson baseret på alle turneringer. Derudover er det også rekord for en indskiftet spiller i denne sæson. Med ni kampe på CV'et i denne sæson fik Dembélé endelig scoret. De ni kampe fordeler sig med fem i La Liga, tre i Champions League og altså den seneste mod Linares i Copa del Rey. Det er blevet til to assists.



De 16 bombere
Memphis Depay - 8
Ansu Fati - 4
Coutinho - 2
Nico - 2
Luuk de Jong - 2
Araujo - 2
Jutgla - 2
Piqué - 2
Braithwaite - 2
Roberto - 2
Gavi - 1
Abde - 1
Frenkie de Jong - 1
Busquets - 1
Agüero - 1
Dembélé - 1

Med Dembélés mål tangerer man desuden Mallorca som det hold i La Liga, der har flest målscorere i denne sæson. Efterfølgende kommer Real Betis, Real Madrid, Valencia og Villarreal med 15. Manchester City topper i de største europæiske ligaer med hele 18 forskellige målscorere i denne sæson.

Dembélés mål mod Linares var i øvrigt det første pokalmål i denne sæson for Barca. Dembélé stod også for catalanernes første mål i Copa del Rey i sidste sæson. Før ham stod Griezmann for det første mål i 2019/20, mens Lenglet, Paco, Aleña, Dani Alves, Rakitic, Pedro og David Villa sikrede det første mål i sæsonerne forinden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


16 forskellige spillere har scoret for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder