Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Adama Traoré kan erstatte Dembélé

Transfermarked - 9. januar 2022




Det er fortsat uvist om Ousmane Dembélé fortsætter i Barca eller ej. De seneste forhandlinger er ikke gået godt, da Dembélé kræver en høj løn, som Barca ikke kan tilbyde ham. Han har i dag under et halvt år tilbage af sin kontrakt og kan derfor frit forhandle med andre klubber.

Med under seks måneder til kontraktudløb er Dembélé i sin fulde ret til at forhandle med andre klubber. Den situation ønskede Barca ikke, og de håbede derfor på, at de kunne enes med Dembélé inden årsskiftet. Det var ikke tilfældet og derfor har Barca været nødsaget til at kigge efter en mulig erstatning såfremt Dembélé smutter til sommer.



Den tidligere Barca-spiller, Adama Traoré, meldes derfor i søgelyset ifølge mediet Sport. Adama Traoré spillede i Barca frem til 2015, hvor han skiftede til Aston Villa. I dag er han i Wolverhampton og hans fart og stærke spil på kanten er noget af det, som Dembélé også har, hvilket man i Barca værdsætter hvorfor Adama i dette tilfælde er en seriøs kandidat som erstatning for Dembélé.

Det er dog tidligt i processen og det vides endnu ikke om der er kontakt, men Sport erfarer, at Barca har Adama Traoré i tankerne såfremt man ikke formår at forlænge Dembélés kontrakt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Adama Traoré kan erstatte Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder