Annonce


Annonce

Annonce

Xavis hovedpine inden El Clásico

El Clasico - 10. januar 2022




Hvis det stod til Xavi, ville han naturligvis have alle mand i truppen fit for fight når Barca møder Real Madrid onsdag aften i Super Cuppen. Men det er ikke tilfældet og nu døjer han med en hovedpine: Startopstillingen giver næsten sig selv.

Xavi kan hverken overraske eller rotere særlig meget på grund af de mange afbud til kampen. I målet står Marc-André ter Stegen med al sandsynlighed mens Dani Alves kan se frem til endnu en startplads på højrebacken. I midterforsvaret spiller Piqué, men spørgsmålet er om Ronald Araujo bliver klar efter at han blev opereret i hånden. Eric Garcia er ude i fem uger og spiller ikke. Hvis Araujo ikke er klar, så bliver det Piqué og Lenglet.



På venstrebacken er Jordi Alba selvskrevet mens man nok kommer til at se samme midtbane som mod Granada, hvor Nico og Gavi gør Busquets selskab. Frenkie de Jong forventes ikke at være klar til 90 minutters bold, så det bliver nok med en bænkplads til ham - i øvrigt måske sammen med Pedri og Ansu Fati.

Oppe i front er situationen meget anderledes. Ferran Torres er ikke indskrevet i truppen endnu, men kan stadig nå at blive det og kan derfor i sidste øjeblik blive spilleberettiget. Memphis Depay er kun lige kommet tilbage fra en skade og viste en trist præstation frem mod Granada i de minutter han fik. Luuk de Jong har scoret i to kampe i træk, så han må formodes at starte på toppen.

Dembélé lader til at være eneste mand, som er sikret oppe i front, men da Ez Abde igen er med, kan det få betydning for Luuk de Jongs plads såfremt Xavi ønsker at spille med Ferran Jutgla på toppen. Her er han helt klart bedre end ude på kanten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavis hovedpine inden El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder