Annonce


Annonce

Annonce

Wolves-chef om Adama Traoré: Man ved aldrig

Transfermarked - 10. januar 2022




For nyligt begyndte der at dukke historier op om, at Barca skulle holde øje med Adama Traoré såfremt Ousmane Dembélé ikke forlænger sin kontrakt med klubben. Dembélés vilde lønkrav har sat Barca i knæ og spørgsmålet er om Dembélé kan nøjes.

Hvis ikke han kan det, så er det ud af vagten og så vil Barca erstatte ham med en ny kantspiller og her går historierne altså på Adama Traoré fra Wolverhampton, som tidligere har spillet for Barca. Hans træner i Wolverhampton Bruno Lage satte på ingen måde en stopper for et skifte på sit pressemøde.



- Jeg ved ingenting om det, men hvad er vigtigst i fodboldens verden? Det skal være godt for klubben og godt for spillerren. Jeg er glad for mine angribere, men i fodbolden ved man aldrig, forklarede Lage således og holdt altså en dør åben for et potentielt skifte.

25-årige Adama Traoré nåede fire kampe på Barcas førstehold fra 2013-2015, men skiftede så til Aston Villa, hvor han spillede 12 kampe med et enkelt mål til følge før han tog turen videre til Middlesbrough. Her blev det til 71 kampe og bare fem mål mens han i Wolverhampton netop har passeret 150 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wolves-chef om Adama Traoré: Man ved aldrig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder