Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite træner igen med resten af truppen

Skader: Af Søren Nissen - 11. januar 2022
Braithwaite træner igen med resten af truppen

© FC Barcelona


Der har de seneste dage været mange nyheder omkring afgange og tilgange i FC Barcelona. Først Philippe Coutinhos skifte til Aston Villa og i går nyheden om Samuel Umtitis forlængelse, hvilket har givet plads til en registrering af det store indkøb, Ferran Torres. Samtidig fylder El Clasico i morgen i Supercuppen en hel del.

Men en anden rigtig god nyhed for Barca-fans og i særdeleshed de danske Culés er, at Martin Braithwaite igen er at finde på træningsbanen på lige fod med de andre spillere. Han træner nemlig med resten af truppen igen efter at have trænet for sig selv siden slutningen af december. Desuden trænede Ronald Araujo og Frenkie De Jong også med og er sidenhen taget med til Saudi Arabien.Martin Braithwaite har ikke været på banen siden han i slutningen af august udgik med en knæskade mod Getafe. Den lange pause har sidenhen gjort, at han er gået en smule i glemmebøgerne. Især har nyhederne om, at Ansu Fati, Memphis og Pedri igen er klar her i januar overstrålet den ydmyge danskers tilbagevenden. Derudover er begejstringen for at se Ferran Torres i blaugrana-trøjen lige nu større blandt Barcas fans end at se Braithwaite.

Ikke desto mindre er danskeren ved at være klar, og han skulle ifølge rygterne være i rigtig god form. Han forventes at kunne udtages til kamptruppen igen i slutningen af januar eller starten af februar. Xavi har lovet ham en stor rolle, men tilgangen af Ferran Torres har rykket hierarkiet, og spanieren ser ud til at få rollen som forreste angriber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

27 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
2 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder