Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca dropper Yusuf Demir

Transfermarked - 13. januar 2022




Der er nu totalt enighed om Yusuf Demirs fremtid. Barca har bekræftet, at hans lejeaftale stopper her og nu og derfor rykker han tilbage til Rapid Wien. Det 18-årige stortalent skulle ellers have været i Barca frem til sæsonafslutningen, men sådan bliver det ikke.

Yusuf Demir er udset til at blive en stor spiller for fremtiden og han viste da også gode takter i kampene og til træning, men Barca har altså besluttet, at man sender ham retur til Rapid Wien. Den østrigske klub har accepteret at droppe lejeaftalen og tager nu imod ham.



Det er på grund af økonomien, at Barca har valgt at droppe Demir. Der var nemlig en købsoption med i købet, som betød, at Barca skulle punge ud med næsten 10 millioner euro, men de penge spare klubben nu ved at sende ham tilbage til Rapid Wien. At Rapid har valgt at acceptere Barcas anmodning glæder man sig helt sikkert over i Barca.

Xavi på den anden side gjorde det også hurtigt klart, at Demir ikke var en del af hans planer, så på den måde var det udset, at Demir skulle væk fra klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca dropper Yusuf Demir

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder