Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pokalkampen mod Bilbao er programsat

Copa del Rey - 14. januar 2022Pokalkampen mod Bilbao er programsat

© Getty Images


Efter at Barca klarede sig videre i Copa del Rey ved at slå Linares på udebane, var de med i bowlen i sidste uge, da der blev trukket lod til 16.-delsfinalerne. Her mødte Barca et af de stærkeste mandskaber, da Athletic Bilbao kom op af bowlen.

Barca skal møde baskerne på San Mamés, hvor det altid er svært at spille. Kampen er i dag blevet programsat og den afvikles således den 20. januar klokken 21.30. Egentlig skulle Barca have mødt Rayo Vallecano på udebane den 19. januar, men den kamp er blevet udskudt og nu er der således plads til pokalbraget på San Mamés.

Baskerne har tur i den for tiden. Selvom de indledte sæsonen ganske fint, så har de ikke formået at bibeholde momentum og de har smidt en masse point. Til gengæld fik de optur i aftes, da de nede 0-1 kom tilbage og slog Atletico Madrid 2-1 i semifinalen i den spanske Super Cup i Saudi Arabien. Det betyder, at Bilbao skal møde Real Madrid i finalen.

Efter kampen mod Bilbao drager Barca hjem til Catalonien, men straks tager de retur til Baskerlandet, hvor Alavés venter. Dernæst venter der en hæsblæsende februar måned, hvor Barca skal møde Atletico Madrid, Espanyol, Napoli to gange, Valencia og igen Athletic Bilbao. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

32 min. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
1 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
2 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
3 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
4 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
4 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
5 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
6 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
6 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...
7 t. Antoine Griezmann får en lang kontrakt i...

Ugens mest læste

Seneste nyheder