Annonce


Annonce

Annonce

Braget mod Atletico Madrid er programsat

La Liga - 14. januar 2022




Barca har to kampe på programmet før der venter en pause med landskampe og straks herefter indledes en vild februar måned. Kampen mod Atletico Madrid, som kickstarter februar, er nu programsat og den er efterfulgt af nogle store kampe for Xavi og co.

Kampen mod Atletico Madrid på Camp Nou afvikles den 6. februar klokken 16.15. Straks herefter skal Barca møde Espanyol på udebane i de altid underholdende lokalbrag og så venter der ellers fire vilde kampe i træk: Først tager Barca hjemme imod Napoli i Europa League efterfulgt af en tur til Mestalla, hvor Valencia venter.

Straks herefter flyver truppen til Italien og spiller returkampen mod Napoli og måneden bliver afsluttet med en hjemmekamp mod Athletic Bilbao, som Barca i øvrigt møder på torsdag i Copa del Rey på San Mamés.

Der er således lagt op til nogle spændende kampe for Barca i februar og det gælder i den grad om at sikre sejrene mod Athletic Bilbao og Alavés før landskampene kalder. På den måde vil holdet gå ind til kampene i februar med masser af selvtillid - for det bliver der brug for. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Braget mod Atletico Madrid er programsat

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder