Annonce


Annonce

Annonce

Barca topper: Bruger flest unge spillere i Spanien

Nyheder - 14. januar 2022
Styrken i Barcas trup er ikke hvad den har været, men der bliver i den grad arbejdet for en bedre fremtid. Unge spillere brager igennem og viser sig flot frem og statistikker viser nu, at ingen klubber i Spanien kan følge med FC Barcelona når det kommer til at give de unge spillere minutter på grønsværen.

Tager man udgangspunkt i La Liga, så har Barca sendt hele 12 spillere under 21 år på banen. Ingen af de øvrige hold i Spaniens bedste fodboldrække nærmer sig dette antal. Real Sociedad dukker op på andenpladsen med otte spillere mens Espanyol, Mallorca, Real Madrid og Valencia alle har benyttet syv spillere under 21 år.Barcas 12 spillere
Gavi
Ilias Akhomach
Alex Baldé
Yusuf Demir
Estanis Pedrola
Pedri
Ansu Fati
Nico Gonzalez
Abde Ezzalzouli
Eric Garcia
Sergino Dest
Alvaro Sanz

Ud af disse 12 spillere var Gavi yngst, da han fik sin debut. Her var han blot 17 år og 24 dage gammel mens Ilias Akhomach var 17 år og 218 dage gammel. Ældst var Alvaro Sanz med sine 20 år og 322 dage.

Sammenlagt har de unge spillere scoret ni mål og lagt op til otte mål. Yusuf Demir kommer ikke til at få mere spilletid, da Barca i går kunne bekræfte, at klubben har ophævet hans lejeaftale og sendt ham retur til Rapid Wien. Desuden kommer Ferran Torres snart på listen når han får sin ligadebut. Således kommer Barca op på 13 spillere.

Tager man udgangspunkt i europæisk fodbold er to franske hold dog over Barcas 12 unge spillere under 21 år. Nemlig Rennes og St. Etienne, der begge har sendt 13 spillere på banen. Barca rykker dog op på siden af de to franske mandskaber når Ferran Torres debuterer i Blaugrana-trøjen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca topper: Bruger flest unge spillere i Spanien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder