Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pagt: Mbappé til Real og Haaland til Barca

Transfermarked - 14. januar 2022
Pagt: Mbappé til Real og Haaland til Barca

©


Der er lagt op til nogle intense måneder på transfermarkedet. Mange spillere begynder at tænke på fremtiden som sæsonen når sin afslutning og selvom der er længe til endnu, så er det primært Kylian Mbappé og Erling Haaland, som der snakkes rigtig meget om.

Mbappé har længe været rygtet til Real Madrid, som egentlig var klar med godt 200 millioner euro i sommers, men PSG valgte at afvise i håbet om, at Mbappé forlænger sin kontrakt i det franske. Sker det ikke, så kan han smutte gratis til sommer. Det vil Real Madrid udnytte.Erling Haaland bliver også rygtet til mange klubber, men Barca menes at stå stærkest i duellen såfremt Joan Laporta og ledelsen kan sikre sig pengene til købet af angriberen. Senest har Miguel Ángel Ruiz på Rondeando udtalt, at der måske er indgået en pagt mellem Real Madrid-præsident Florentino Perez og Barca-præsident Joan Laporta.

Pagten består i, at Mbappé rykker til Real Madrid og Haaland tager til Barca. På den måde kan man hæve niveauet for spansk fodbold og igen gøre det til verdens stærkeste liga. Konkurrencen vil samtidig blive øget og interessen i spansk fodbold vil igen blomstre.

Man så det under årene med Messi i Barca og Ronaldo i Real Madrid, at La Liga blev noget mere interessant. Der blev lang tid før kick off ladet op til El Clásico mens toppen af spændingen i den grad er pillet af efter at både Messi og Ronaldo har forladt Spanien.Florentino Perez og Joan Laporta ønsker at skabe en ny storhedstid i spansk fodbold ved at hente Mbappé og Haaland til La Liga. Ved at Real Madrid henter Mbappé gratis vil de naturligvis også kunne hente Haaland ved at betale Dortmund, men måske der ligger en pagt og venter.

Svaret får vi til sommer. Måske ender Mbappé med at forlænge i PSG og måske vælger Haaland at blive i Dortmund eller rykke til en klub i Premier League. Men én ting er sikkert: Laporta vil have Haaland og Perez vil have Mbappé. Spørgsmålet er om de lykkedes med det når transfervinduet åbner til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
2 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
3 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
4 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
5 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
6 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
7 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
7 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
8 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
8 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder