Annonce


Annonce

Annonce

Luuk de Jong kan blive: Udnyttede chancen

Transfermarked - 16. januar 2022




Under ingen omstændigheder ville nogen nogensinde pege på, at FC Barcelona skulle hente en profil som Luuk de Jong. Han er ikke en typisk Barca-spiller, men han har gjort sig fortjent til den respekt, han i disse dage modtager. Han har nemlig været Barcas skarpeste mand.

Siden Luis Suárez og Lionel Messi forlod klubben har Barca ledt efter en angriber, som kan putte boldene i mål. Det har været sparsomt med mål og derfor har Xavi været all in på at hente en spidsangriber her i januar. Men Luuk de Jong er begyndt at røre på sig og har indtil videre udnyttet sin chance.



Inden jul fik han besked på, at han til januar skulle finde sig en ny klub. Derfor blev der indledt snak med både Juventus, Besiktas og mest interesserede Cádiz. Sidstnævnte tilbød Luuk de Jong en kontrakt, men hollænderen tøvede, da han så udsigt til spilletid på Barcas hold på grund af skader og fravær.

I 2022 har han scoret i alle tre kampe, som han har deltaget i. Mod Linares var han ikke på banen på grund af en karantæne, som han fik for Sevilla i sidste sæson i Copa del Rey mod netop Barca. Men derudover nettede han mod Mallorca, Granada og Real Madrid. Barca har da også tydeligvis søgt ham i hovedhøjde med en masse indlæg og lige nu lader det til at han får lov til at blive.

Barca ønsker ikke at sende Luuk de Jong videre hvis ikke man har held med at hente en ny spidsangriber ind. Derudover er Ansu Fati klar igen og Martin Braithwaite ventes også snart klar, så spørgsmålet er om målene er nok for Luuk de Jong på den lange bane i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Luuk de Jong kan blive: Udnyttede chancen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder