Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Syv udebanekampe i træk for Barca

Nyheder - 16. januar 2022Syv udebanekampe i træk for Barca

© Getty Images


Fem kampe på én måned. Og ikke én eneste kamp er på hjemmebane. Det er hvad Barca har gang i lige nu. Efter kampe ude mod Sevilla, Mallorca, Linares, Granada, neutral grund mod Real Madrid, så venter kampene mod Athletic Bilbao og Alavés - ligeledes på udebane.

Mod Sevilla spillede Barca en god kamp, men måtte nøjes med 1-1. Så tog man til Mallorca og hentede en 1-0-sejr på mål af Luuk de Jong før man indledte Copa del Rey med en 2-1-sejr ude mod Linares. Herefter gik turen til Granada, hvor man igen måtte nøjes med 1-1.Kampen mod Real Madrid i den spanske Super Cup blev spillet på neutral grund i Saudi Arabien og her led man et 3-2-nederlag efter forlænget spilletid. Det var den femte udebanekamp i træk og nu venter yderligere to. Egentlig skulle man have mødt Rayo Vallecano på hjemmebane, men den kamp er udskudt og Barca spiller derfor ikke i denne weekend.

Til gengæld afvikles Copa del Rey-kampen mod Athletic Bilbao på udebane torsdag aften og straks herefter går turen til Alavés og dermed kommer Barca op på hele syv udekampe i træk. Det er først den 6. februar, at Barca endelig spiller hjemme på Camp Nou igen når det gælder braget mod Atletico Madrid hvilket kickstarter en vanvittig måned med kampe mod Espanyol, to gange Napoli, Valencia og Athletic Bilbao. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
2 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder