Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Syv udebanekampe i træk for Barca

Nyheder - 16. januar 2022
Syv udebanekampe i træk for Barca

© FC Barcelona


Fem kampe på én måned. Og ikke én eneste kamp er på hjemmebane. Det er hvad Barca har gang i lige nu. Efter kampe ude mod Sevilla, Mallorca, Linares, Granada, neutral grund mod Real Madrid, så venter kampene mod Athletic Bilbao og Alavés - ligeledes på udebane.

Mod Sevilla spillede Barca en god kamp, men måtte nøjes med 1-1. Så tog man til Mallorca og hentede en 1-0-sejr på mål af Luuk de Jong før man indledte Copa del Rey med en 2-1-sejr ude mod Linares. Herefter gik turen til Granada, hvor man igen måtte nøjes med 1-1.Kampen mod Real Madrid i den spanske Super Cup blev spillet på neutral grund i Saudi Arabien og her led man et 3-2-nederlag efter forlænget spilletid. Det var den femte udebanekamp i træk og nu venter yderligere to. Egentlig skulle man have mødt Rayo Vallecano på hjemmebane, men den kamp er udskudt og Barca spiller derfor ikke i denne weekend.

Til gengæld afvikles Copa del Rey-kampen mod Athletic Bilbao på udebane torsdag aften og straks herefter går turen til Alavés og dermed kommer Barca op på hele syv udekampe i træk. Det er først den 6. februar, at Barca endelig spiller hjemme på Camp Nou igen når det gælder braget mod Atletico Madrid hvilket kickstarter en vanvittig måned med kampe mod Espanyol, to gange Napoli, Valencia og Athletic Bilbao. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder