Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Getafe forsøger at lokke Riqui Puig

Transfermarked - 17. januar 2022Getafe forsøger at lokke Riqui Puig

© Getty Images


Riqui Puig har haft adskillige trænere på Barcas førstehold, men han har aldrig formået at slå igennem. Selv under Xavi har han haft svært ved at bryde igennem og selvom han egentlig fik to kampe fra start som følge af et større afbud, faldt han igennem.

Riqui Puig er efterhånden blevet 22 år og gammel og lige nu lader det til, at hans drøm står i vejen for at opnå succes. Han har en stor drøm om at blive fast mand på Barcas førstehold, men det lader ikke til at blive en realitet. Nu har Getafe åbnet døren for Puig, hvor deres træner er interesseret i at knytte midtbanemanden til sit hold.

Quique Sanchez Flores håber på, at han sammen med sin ledelse kan lokke Riqui Puig væk fra Barca. Det vil helt sikkert gavne Puig, hvis han rykker videre, da han utvivlsomt kan se frem til mere spilletid end tilfældet er i Barca. Man skal samtidig huske på, at Pedri nu er tilbage fra en skade og derfor er der endnu længere vej til spilletid på Barcas midtbane.

Puig har år efter år afvist adskillige tilbud på grund af sin drøm om at brillere for Barca, men til sommer kunne det ligne, at han endelig sætter baren højere end en bænkplads. Han får ikke meget spilletid i Barca og det hæmmer hans udvikling hvorfor et skifte helt sikkert vil være bedst for ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

16 min. Sergino Dest: "Om tre og et halvt år - s...
43 min. Sergino Dest efter VM-exit: "Knust. Vi g...
1 t. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
3 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
4 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
6 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
8 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
10 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
12 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
12 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder