Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alves: Mærkeligt, at Messi ikke er her

Nyheder - 18. januar 2022
Alves: Mærkeligt, at Messi ikke er her

© Getty Images


Der var næppe mange som havde regnet med, at Barca ville hente Dani Alves tilbage til klubben, men det skete og brasilianeren har allerede vist, at han stadig besidder høj kvalitet og hans humør på og uden for banen smitter af på de øvrige spillere i truppen.

I et interview med Catalunya Radio fortæller han, at det er mærkeligt at komme tilbage til Barca og ikke se Messi i klubben. Derudover fortæller han, at det kommer til at tage et år eller to for at få Barca tilbage på samme niveau som tidligere, hvor klubben konstant skrev historie.- Messi er historiens bedste fodboldspiller og det er mærkeligt, at vende tilbage til klubben og at han ikke er her. Af og til går virkeligheden ikke som drømmen. Jeg har allerede udtalt, at der ikke findes bedre steder end i Barca - præcis de samme ord fortalte han mig, da jeg forlod klubben i sin tid.

- Det er smertefuldt at se, hvor Barca er blevet ført hen. Men vores mål er at fokusere på løsningerne, som vi gør hver dag og så er det vores job at bringe Barca tilbage. Det kommer til at tage et år eller to, men det er vores daglige udfordring at føre Barca tilbage til et hold, som kan skrive historie.

38-årige Dani Alves spillede 391 kampe for klubben i sin første tid og har hidtil spillet med i tre officielle kampe i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder