Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Xavi udskyder udtagelsen af sin trup

Copa del Rey - 19. januar 2022
Medie: Xavi udskyder udtagelsen af sin trup

© Getty Images


Ousmane Dembélé har kontraktudløb til sommer og alle i fodboldens verden er efterhånden bekendt med hans situation. Set ude fra ser Barca lige nu knap så gode ud, men snart forventes der at falde en officiel afgørelse. I disse timer erfarer mediet AS dog, at Xavi på grund af Dembélé har udskudt at udtage sin trup.

I morgen aften skal Barca forsøge at slå Athletic Bilbao på San Mamés i Copa del Rey. I den forbindelse ville Xavi egentlig have udtaget sin trup nu, men på grund af Dembélés situation har han ifølge mediet valgt at udskyde at udpege sin trup. Simpelthen fordi han ikke ved, om Dembélé vælger at acceptere at blive eller om han vil videre.På dagens pressemøde gjorde Xavi det klart, at klubben ikke vil vente længere. Sportschef Alemany har talt med Dembélés agent i snart et halvt år om kontraktforlængelsen, men der er stadig ingen aftale på bordet. Derfor pønser Barca på, at smide Dembélé på tribunen i resten af sæsonen hvis han ikke forlænger sin kontrakt.

AS mener derfor at vide, at hvis Dembélé ikke forlænger, så bliver han ikke udtaget til kampen mod baskerne. Vælger han at forlænge, så bliver han udtaget. Det skal dog med, at en bekræftelse ikke er nødvendig - men at man blot har en aftale i klubben, som er underskrevet.

Hvornår Xavi udtager sin trup og om Dembélé forlænger eller ej vides altså på nuværende tidspunkt ikke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder