Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Martin Braithwaite er klar igen!

Skader - 20. januar 2022




I dag kom der gode nyheder fra FC Barcelona. Danske Martin Braithwaite er endelig klar igen efter sit lange skadesfravær og han er nu klar til at binde støvlerne, iføre sig Barca-trøjen og hjælpe holdet igen. Det bekræfter klubben.

Braithwaite blev bekræftet skadet den 30. august 2020 og har misset i alt 28 kampe på grund af sin knæskade. Igennem hele forløbet har han dog holdt tungen lige i munden og arbejdet benhårdt på at komme endnu stærkere tilbage og nu er spørgsmålet om han allerede får spilletid i aften mod Bilbao.

Xavi gjorde det klart på sit pressemøde i aftes, at Braithwaite træner hårdt og at han er en vigtig del af truppen. Det kan måske blive til spilletid i aften og her vil Xavi helt sikkert se kampen an i forhold til hvordan det udvikler sig og om der er grundlag for at sende Braithwaite på banen.

I forbindelse med det grønne lys til Braithwaite kunne Barca samtidig meddele, at Memphis Depay døjer med overbelastning af det ene baglår og han er derfor ude på ubestemt tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Martin Braithwaite er klar igen!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder