Annonce


Annonce

Annonce

Barca: Dembélé skal væk hurtigst muligt

Transfermarked - 20. januar 2022




Sagaen er ved at være slut. Efter dagens beslutning, som Xavi støtter 100% op om, har klubben valgt at udelade Ousmane Dembélé fra truppen der rejser til Baskerlandet forud for aftenens Copa del Rey-kamp mod Athletic Bilbao.

Dembélé har stadig ikke forlænget sin kontrakt med Barca og nu får det den konsekvens, at han skal forlade klubbens hurtigst muligt. Her tales der inden for 10 dage, hvor transfervinduet lukker natten til den 1. februar. Det bekræfter klubbens sportschef på klubbens officielle kanaler.



- Vi forstår, at Dembélé har besluttet sig for ikke at fortsætte i Barca og vi har derfor kommunikeret ham vores beslutning om at han ikke bliver udtaget. Vi ønsker kun spillere i truppen, som ønsker at spille for klubben og vi har fortalt ham, at han skal forlade klubben hurtigst muligt inden den 31. januar, fortæller Alemany.

- Dembélé har modtaget adskillige tilbud fra klubben, så hvis han har et ønske om at blive, så havde det været afklaret nu. (Men det er det ikke) og derfor skal han væk nu.

Transfervinduet er åbent i yderligere 10 dage og da Barcas tålmodighed efter godt og vel et halvt år med forhandlinger nu er opbrugt, har klubben trukket stikket og bedt Dembélé om at forlade klubben hurtigst muligt. Signalet kom i dag: Dembélé kommer ikke i spil for Barca mere, så for hans eget bedste gør han klogt i at forlade klubben inden for de kommende 10 dage, ellers bliver det et langt halvt år uden spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca: Dembélé skal væk hurtigst muligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder