Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Ansu Fati ude i op til to måneder

Skader - 21. januar 2022Medie: Ansu Fati ude i op til to måneder

© Getty Images


Ansu Fati har døjet med skader i det seneste års tid, men fik comeback mod Real Madrid i den spanske Super Cup. Desværre for ham og Barca holdt han ikke længe. I går sparede Xavi på ham, men valgte at sende ham på banen mod Athletic Bilbao efter en times spil.

Målet var naturligvis at slå Bilbao i ordinær spilletid, men da Xavi sendte Ansu Fati på banen efter en times spil var det naturligvis velvidende om, at kampen kunne gå i forlænget spilletid og at Ansu Fati derfor ville få yderligere 30 hårde minutter. Det endte med at gå galt.Efter 96 minutter gik den ikke længere for Ansu, som i et defensivt løb kom til skade med venstre baglår. Ifølge de første reaktioner forlyder det, at Ansu Fati er ude i op til to måneder og hvis det skulle vise sig at være korrekt, så vil han ikke være tilbage før slutningen af marts eller starten af april, hvor sæsonen så småt er ved at slutte af. Det meddeler Mundo Deportivo, Sport og AS.

Det var da også en tydeligt trist Ansu Fati, som måtte forlade banen. Han kunne ikke holde sig tilbage, og måtte trække trøjen over hovedet for at skjule sine tårer. Han fik en krammer af Xavi på vej ud i omklædningsrummet, hvor han hurtigt blev tilset. Her blev det bekræftet, at baglåret er ramt.

Meget snart gennemgår han yderligere undersøgelser for at fastslå omstændighederne af skaden.

Også Pedri forlod banen med en skade, men her er den første fornemmelse, at det ikke er en slem skade. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

36 min. Barca-legenden Ronaldinho fylder 43 år i...
1 t. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
3 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
4 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
5 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
6 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
7 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
8 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
9 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
10 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder