Annonce


Annonce

Annonce

Operation: Derfor er der intet nyt om Ansu Fati

Skader - 22. januar 2022
Det lader til at være uundgåeligt, men indtil videre er intet bekræftet. Ansu Fati kom til skade med baglåret mod Athletic Bilbao og efterfølgende kan Barca bekræfte skaden, men endnu er der ingen udmelding omkring skades omfang. Det er der en trist - men god - grund til.

Således har klubbens læger undersøgt Ansu Fatis baglåret og kommet frem til, at han gør klogt i at drage til Finland og lade sig operere hvilket vil koste ham resten af sæsonen. Det er en sur pille at sluge og Ansu Fati har bedt om lidt ro før han træffer beslutningen omkring operationen.Det lader til at operationen er den eneste rigtige vej frem, men Ansu Fati har døjet så meget med skader, at en ny en har slået ham totalt ud. Der er endnu ingen beslutning omkring operationen, men klubbens læger anbefaler det på det kraftigste og det forventes, at der snart kommer en udmelding fra klubben som fortæller, at Ansu Fati skal opereres.

Det kan koste op mod to-tre måneder på sidelinjen, men herefter skal han igennem et genoptræningsforløb og så gælder det om at vurdere om han overhovedet er klar efterfølgende. Alt tyder på, at Ansu Fatis sæson er smadret før den overhovedet gik i gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Operation: Derfor er der intet nyt om Ansu Fati

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder