Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Chelsea vil leje og købe Frenkie de Jong

Transfermarked - 22. januar 2022




Frenkie de Jong har gang i en skuffende sæson og har på ingen måder ramt det niveau, som alle ønsker at se ham på. Faktisk har han aldrig været helt oppe at ringe i Barca som han var det i Ajax og mange vil mene, at han ikke spiller på sin vante position.

Ikke desto mindre går historierne på, at han ikke længere er urørlig i Barca og at klubben har åbnet op for at lytte til tilbud. Godt nok er der ikke noget tilbud på bordet endnu, men historier i spanske medier fortæller, at Chelsea er klar til at leje Frenkie de Jong for den resterende del af sæsonen og til sommer købe ham fri for 40-50 millioner euro. Det fortæller AS. Hvad Barcas svar til det berygtede bud er, vides endnu ikke.



Frenkie de Jong selv har udtalt, at han ikke er tilfreds med sine egne præstationer, men at han tror på, at holdet sammen kan vokse sig endnu stærkere. Det er da også Xavis mål at få holdet til at præstere bedre - både med og uden bold og over længere tid. Her burde De Jong være en vigtig brik på midtbanen, men det har han bare ikke været og Barca ser potentiale i at sælge ham, da det vil bringe nogle penge i kassen.

Siden Frenkie de Jong skiftede Ajax ud med FC Barcelona har han spillet 118 kampe og scoret 10 mål. Hans eneste trofæ i klubben er Copa del Rey-trofæet i sidste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Chelsea vil leje og købe Frenkie de Jong

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder