Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Frenkie de Jong skal være vigtig

Nyheder - 23. januar 2022




Frenkie de Jong modtager massiv kritik for sin manglende indflydelse på Barcas spil og hans præstation efter sin indskiftning mod Athletic Bilbao i Copa del Rey-kampen bliver nærmest savet over på de sociale medier, hvor han havde svært ved at levere helt normale afleveringer.

Frenkie de Jong har ikke slået sit navn fast i de catalanske fodboldbøger, men Xavi tror på, at De Jong kan gå hen og blive vigtig for holdet for det er meningen, at hollænderen skal være en vigtig brik på mandskabet. Xavi forsvarer dog De Jong efter kampen mod Bilbao.

- Han skal være en vigtig spiller for Barca og det kommer han også til at blive. Han er kun lige kommet tilbage efter at have døjet med lægproblemer, lød det således fra Xavi på gårsdagens pressemøde forud for opgøret mod Alavés i aften.

Det var naturligvis journalisterne, der spurgte ind til De Jongs situation, da han leverede endnu en præstation under niveau. Om De Jong starter inde i aften eller om han starter på bænken måde tiden vise - men hollænderen har allerede været ude og tage ansvar for sin svage sæson og har nu sat sig for øje at slutte sæsonen godt af med Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Frenkie de Jong skal være vigtig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder