Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig er forsvundet

Nyheder - 24. januar 2022Riqui Puig er forsvundet

© Getty Images


Riqui Puig fik ikke meget spilletid under Ernesto Valverde. Ej heller under Quique Setién eller Ronald Koeman. Så kom Xavi til klubben og så blev der ellers talt om, at Puigs tid nu var kommet - men det har langt fra været tilfældet. Faktisk er han totalt forsvundet efter at han ellers indledte året med spilletid.

På grund af skader og corona fik Riqui Puig tidligere på året to kampe fra start, men leverede så ustabile præstationer, at Xavi slet ikke har set hans vej igen. Det ligner utvivlsomt det sidste søm i kiste, da Puig ikke videreudvikler sig selv ved at sidde på bænken kamp efter kamp.Han er blevet 22 år og har brug for mere spilletid, men det får han altså ikke i Barca - og heller ikke selvom Xavi er træner i klubben. Det havde mange ellers forudset, men da det ikke er tilfældet, må det være givet, at Puig til sommer lader sig udleje eller skifter permanent i jagten på spilletid.

Godt nok har han haft et brændende ønske om at triumfere i Barca, men med adskillige trænere, som ikke har givet ham spilletid, må han også se indad og erfare, at tiden er inde til et skifte hvis der skal komme mere ud af karrieren.

Ved årets start var han på banen fra kick off mod Mallorca og fik også en startplads mod Linares, men spillede så skidt, at han blev pillet ud i pausen. Siden har Barca spillet mod Granada, Real Madrid, Athletic Bilbao og Alavés og Riqui Puig har været forsvundet. Han har ikke fået spilletid i disse kampe og hans situation er derfor yderst kompliceret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

39 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
1 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
13 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder