Annonce


Annonce

Annonce

Jordi Alba: Jeg har længe følt mig udsat

Nyheder - 24. januar 2022
Jordi Alba erkender, at han spillede en skidt kamp mod Athletic Bilbao i Barcas pokalexit, men at han i mange år har følt sig udsat og udpeget som det sorte får. Han er træt af det, men han har lært at acceptere kritikken, som der kommer lynhurtigt. Det forklarede han efter Barcas sejr ude mod Alavés i aftes.

- Jeg føler mig udsat. Det har jeg følt i mange år. Det er ikke første gang, at det sker, men jeg har lært at acceptere kritikken. Jeg ved, at når man spiller dårligt, så hører man for det. Kritikken er der altid, men jeg har lært at kunne acceptere det.- Jeg havde en dårlig dag den anden dag - ikke på grund af kritikken - men fordi, at vi røg ud af Copa del Rey. Hvis jeg spiller godt, så taler ingen om mig, hvis jeg spiller en nogenlunde kamp, så bliver jeg kritiseret fordi jeg ikke får to assists. Og hvis jeg spiller dårligt, så dræber de mig. Men jeg erkener, at jeg ikke spillede godt mod Bilbao.

- Der bliver altid peget på veteranerne. Som om, at der kun er veteraner på holdet. I fire år har man talt om veteranerne, men jeg føler mig stærk og jeg kan have gode som dårlige kampe og jeg accepterer kritikken - jeg kan leve med det.

Jordi Alba har været i Barca siden 2012 og har spillet imponerende 408 kampe for klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba: Jeg har længe følt mig udsat

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder