Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Morata og Tagliafico til Barca i denne uge

Transfermarked - 25. januar 2022
Der resterer ikke mange dage tilbage af det åbne transfervindue og Barca håber, at man kan udnytte situationen. Ousmane Dembélé spiller ikke mere og Ansu Fati forventes at være ude i flere måneder. Så der er brug for nyt blod oppe i front. Men også bagude arbejder klubben på at styrke sig.

Sportschef Alemany har haft hænderne fulde gennem hele måneden og har ydet et stort stykke arbejde. I Barca håber man på, at man kan lukke to aftaler inden vi går ind i februar. Alvaro Morata er stadig en prioritet til angrebet mens Ajax' Nicolas Tagliafico også rumsterer. Det meddeler avisen Sport.Barcas ønske er, at hente Nicolas Tagliafico på en lejeaftale for resten af sæsonen, men Ajax ønsker at sælge ham permanent hvis han endelig skal ud af klubben. Der venter derfor nogle intense forhandlinger og venter, da det hele skal gå meget stærkt taget i betragtning af, at det ikke varer længe før transfervinduet åbner.

Situationen med Tagliafico er den, at Marseille har budt på ham og ønsker at købe ham fri mens Barca altså kun vil leje ham, hvilket Ajax ikke er meget for. Til gengæld vil Tagliafico kun til Barca, så hans pres på Ajax kan gå hen og blive utrolig vigtig i en potentiel transfer.

Alejandro Baldes navn er også dukket op i forbindelse med snakken med Ajax. Xavi har ikke den store fidus til Balde og måske kan Barca sende ham til Ajax og dermed overtale den hollandske klub til at udleje Tagliafico med købsoption til sommer.

Hvad Barca kommer frem til bliver spændende at følge - men ingen er i tvivl om, at klubben mangler styrke for at kunne konkurrere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Morata og Tagliafico til Barca i denne uge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder