Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Ansu Fati vil ikke opereres

Skader - 25. januar 2022




Da Ansu Fati måte forlade San Mamés i tårer vidste han godt selv, at den ikke var god. Efterfølgende blev han anbefalet, at lade sig operere, men i dag kan Barca meddele, at der ikke bliver tale om en operation. I stedet vil han følge en genoptræningsplan skræddersyet til hans skade.

Barca skriver således i en kortfattet besked, at Ansu Fati skal følge en genoptræningsplan for sin skade i venstre baglår. Hvornår han er klar igen vides ikke. Han vil blive fulgt tæt af klubbens læger og sammen vil de vurdere hvorvidt han gør fremskridt i løbet af de kommende uger.



Som det allerede har været nævnt, så vil Ansu Fati returnere hurtigere til banen ved ikke at lade sig operere. Til gengæld vil han risikere, at skaden bryder op igen. Den chance har han valgt at tage - også selvom der var 15 mand til stede ved et møde, hvor man talte om mulighederne.

Hvis han skulle lade sig operere, så ville sæsonen højst sandsynligt være slut for ham før den overhovedet for alvor er kommet i gang. Hvad han har baseret sin beslutning på vides ikke, men Barca bekræfter altså at Ansu Fati kommer til at følge en genoptræningsplan i forbindelse med sin skade og således må det betegnes som om, at han har valgt at afvise en operation. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Ansu Fati vil ikke opereres

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder