Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Barca har sikret sig Azpilicueta

Transfermarked - 25. januar 2022
Medier: Barca har sikret sig Azpilicueta

© Getty Images


Cesar Azpilicueta bliver FC Barcelona-spiller til sommer. Handlen er så godt som sikret. I første omgang er spillere og Barca nået til enighed, og heldigvis for Barca skal de hverken til lommerne eller have Chelseas tilladelse. Azpilicuetas kontrakt udløber nemlig til sommer.

I og med at Azpilicuetas kontrakt udløber til sommer kan FC Barcelona altså hente ham på en fri transfer, og klubben ser muligheder i ham til trods for, at han efterhånden er blevet 32 år. Hvis han skulle lande i Barca til sommer, så vil der kun gå ganske få måneder før han fylder 33 år og det afspejles da også i den kontrakt, Barca ifølge adskillige journalister har tilbudt ham. Det bakkes op af blandt andet Mundo Deportivo og AS.Fabrizio Romano nævner, at klubben har tilbudt Azpilicueta en kontrakt frem til 2024 men med mulighed for yderligere et år. Azpilicueta kommer desuden på en kontrakt i den lave ende, så han kommer ikke til at tjene styrtende med penge i klubben. Han er udmærket klar over Barcas økonomiske position og har valgt at takke ja til Barca udelukkende for at repræsentere Barcas farver.

Desuden er Barca også interesseret i Chelseas Andreas Christensen og selvom det nævnes, at Barca har gode muligheder, så er der endnu intet aftalt endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

44 min. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
1 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
1 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
1 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
3 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
3 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
4 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
5 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
5 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder