Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Araujo afviser Barcas kontraktudspil

Transfermarked - 26. januar 2022
Medie: Araujo afviser Barcas kontraktudspil

© Getty Images


Ronald Araujo har et ønske om at blive i Barca, men han vil også gerne værdsættes taget i betragtning af, at han i dag er blandt de lavest lønnede spillere i truppen, men spiller regelmæssigt. Nu fortæller Marca, at Araujo har afvist Barcas første kontraktudspil.

Araujos kontrakt med Barca udløber sommeren 2023, så der er tid nok at løbe på, men klubben ønsker at binde ham i flere år og har derfor indledt snakken med hans bagland om at forlænge kontrakten, men indtil videre har man ikke fundet hinanden.Barcas sportschef Mateu Alemany har prioriteret kontraktforlængelsen af Ronald Araujo, da der er tale om en forsvarsspiller for fremtiden, som allerede nu har bevist sit værd på Camp Nou. Derfor er der ingen tvivl om, at parterne igen mødes ved forhandlingsbordet for at drøfte videre - men at Araujo på nuværende tidspunkt har afvist Barcas tilbud har fået flere klubber ud af hullerne.

Chelsea og Manchester United holder øje med Araujos situation og begge klubber kan tilbyde Araujo en større løn, end hvad Barca nogensinde kan komme til at tilbyde ham. Araujo har gjort det klart for klubben, at han ikke forventer at blive aflønnet som de bedst betalte spillere i truppen, men han mener, at hans løn skal afspejle præstationerne på banen.

Ifølge kilder tjener Araujo i dag 6,6 millioner kroner årligt svarende til en månedsløn på 550.000 kroner hvilket er i den lave ende hos Barca. Hvad klubben har tilbudt ham senest vides ikke - men det er altså blevet afvist af Araujo selv og i løbet af de kommende uger vil parterne mødes igen for at forhandle videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder