Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Mulig byttehandel med Dortmund undervejs

Transfermarked - 26. januar 2022




Barca er aktive på transfermarkedet i disse sidste dage selvom de fik en kedelig nyhed, da sportschef Alemany er blevet testet positiv for Covid-19. Bag kulissen arbejdes der på at styrke holdet og nu meldes Thomas Meunier til Barca inden vi går ind i februar.

Ifølge Gerard Romero fra RAC1 har Barca udvist interesse for Thomas Meunier. Barcas ønske er at leje Meunier for den resterende del af indeværende sæson og det lader da også til at være den største sandsynlighed hvis en transfer skulle komme på tale. Dortmund er angiveligt ikke klar til at slippe ham permanent for nu.



Til gengæld melder Romero, at Sergino Dest kan indgå i en byttehandel, som altså sender Dest til Dortmund og Meunier til Barca. Det bliver dog en kompliceret situation, da Dest ønsker at gøre sit ypperste frem til sommer for at få endnu en sæson i klubben. Omvendt er det så tidligt transferfasen, at mange brikker skal gå op i en højere enhed på meget få dage hvis byttehandlen skal gå igennem.

30-årige Thomas Meunier har været forbi Club Brügge og PSG før han i 2020 landede i Dortmund, hvor han i denne sæson har spillet over 22 kampe hvorfor han altså får nok med spilletid. Interessen finder sted, da Oscar Mingueza, som primært har spillet højre back, muligvis kan være på vej ud af klubben her i slutningen af januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Mulig byttehandel med Dortmund undervejs

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder