Annonce


Annonce

Annonce

Barca og Bordeaux er enig om Oscar Mingueza

Transfermarked - 26. januar 2022




Barca arbejder non-stop i disse dage på at skabe luft i lønbudgettet og derfor forsøger klubben at komme af med nogle af de spillere, som ikke får særlig meget spilletid. En af disse er Oscar Mingueza, der nærmest ikke har spillet siden Dani Alves kom til.

Ifølge Marca har Barca placeret Mingueza på transfermarkedet og her har franske Bordeaux bidt på. Ifølge mediet har Ligue 1-klubben allerede budt på Mingueza og Barca skulle have accepteret, så lige nu afventer man på et svar fra Mingueza selv.



Adskillige medier melder dog at Mingueza allerede skulle have afvist at rykke til Bordeaux, men at han ikke totalt afviser at skifte i indeværende transfervindue. Om Barca og Bordeaux sammen kan overtale ham til at rykke til Frankrig må tiden vise.

Transfervinduet lukker inden for få dage, så tiden arbejder imod Barca, som udelukkende arbejder på at løsne budgettet og få skabt noget luft. Man så det tidligere, da Umtiti forlængede sin kontrakt og gik ned i løn - det var udelukkende derfor, at klubben kunne indskrive Ferran Torres i truppen. Så det er en meget stram situation i Barca, som klubben altså knokler på at få løst. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca og Bordeaux er enig om Oscar Mingueza

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder