Annonce


Annonce

Annonce

Nye spillere afhænger af Dembélé-fremtid

Transfermarked - 26. januar 2022




Ousmane Dembélé er af Barca blevet bedt om at finde sig en ny klub inden den 31. januar, hvor transfervinduet lukker. Det forklarede sportschef Alemany i et interview på klubbens officielle kanaler, men indtil videre er der ikke kommet nyheder ud.

Til gengæld vil et Dembélé-skifte løsne utrolig meget op i Barcas økonomi. Antoine Griezmann er væk, Philippe Coutinho er væk og hvis Barca også kan få sendt Dembélé ud af vagten vil det pludselig se meget lysere ud. Ifølge Sport har Dembélés kommende beslutning stor indflydelse på, hvad Barca kan hente ind.



Barca ønsker at forstærke sig med en forsvarsspiller og en angriber, og hvis Dembélé forlader klubben her i januar, kan klubben - ved at løbe hurtig - hente to nye spillere ind. Skulle Dembélé ende med at blive, så skal Xavi beslutte sig for hvilken position, der skal forstærkes, da klubben i så fald kun kan hente én spiller ind.

Det i sig selv afhænger dog af, at klubben får sendt minimum én spiller ud af truppen hvilket forventes at ske inden for de kommende par dage. Barca har mange bolde i luften i disse timer og hvis alt går efter planen, så vil op mod tre spillere være fortid når vi går ind i februar måned.

Dembélé tjener styrtende med penge i Barca i dag og af den grund har han valgt at afvise Barcas bud om en kontraktforlængelse, som desuden indebærer, at franskmanden må meget langt ned i løn. Det ønsker han ikke og derfor arbejdes der på at finde en løsning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nye spillere afhænger af Dembélé-fremtid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder