Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Dembélé er klar til at forlade Barca

Transfermarked - 27. januar 2022




Ousmane Dembélé og hans bagland har ikke været populære blandt Barcas fans de seneste par måneder. Franskmanden har ikke accepteret Barcas tilbud om en kontraktforlængelse, da han ønsker en højere løn end tilbudt, og nu er det tid til at finde sig et nyt sted at spille fodbold.

Ifølge adskillige spanske kilder skulle Xavi have gjort det klart for Dembélé: Enten forlænger han eller også finder han sig en ny klub. Hvis ikke han forlænger eller finder sig en ny klub, så må han se til fra tribunen i resten af sæsonen. Det scenarie ønsker Dembélé ikke og nu meddeler journalisten Santi Ovalle hos Cadena SER, at Dembélé er åben for at skifte her i januar.



Derudover har Barca bedt Dembélés agent om at tale med interesserede klubber for at forhøre dem om de ønsker at hente Dembélé her i januar. Klubben vil af med franskmanden og da han endelig har accepteret, at et skifte er det mest sandsynlige, kommer der fart over feltet i de kommende par dage.

For Dembélé gælder det om at finde sig en ny klub, hvor han får spilletid og hvor han ser muligheder. Egentlig var Dembélé ikke klar til at forlade Barca her i januar, men først til sommer på en fri transfer, men uden spilletid i et halvt år vil hans udvikling blive sat på en alvorlig prøve og samtidig vil han ikke være i form forud for et eventuelt sommerskifte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Dembélé er klar til at forlade Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder